Curlews gör nu förändringar

Curlews plockar in ny spelare och byter ut sin IGL

Efter avancemaget till ESEA Main så sker spelarbyten i Curlews.

Efter en imponerande prestation under ESEA League säsong 46 avancerade Curlews från Intermediate till Main. Ett steg som laget kämpad för i flera säsonger av Ligan, efter flertal spelarbyten och ny coach var avancemanget möjligt för laget.

Bara någon vecka senare inträffar redan spelarbyten när Rqven, lagets IGL och spelaren som har varit med i organisationen under längst tid, väljer att lämna laget.

I en tweet säger han: "Kommer inte spela vidare i Curlews något mer! Känner att med CS2 ute och min ålder samt att ja inte gillar spelet. Skönt att kvala in i Main de sista man gjorde iaf!"

Men inte långt efter hittar laget en ersättare till Rqven, Eken som tidigare spelade för laget blev den nya spelaren i femman. Eken spelade för Curlews i början av Säsong 46 men tog en paus från spelandet för att fokusera mer på skolan. Nu är han tillbaka och kommer vara den permanenta femte spelaren i Laget. I ett inlägg på twitter säger Eken: "Är taggad på att berätta att jag joinat curlews igen efter mitt break! Lets go"

Spelaren som tar över IGL rollen för kommande säsong är king och de vinner sin första kartan i Main mot Sinners Academy med 13-4.

Lineup:
king (IGL)
Alex "poiii" Nyholm Sundgren
Lindeen
MalteLul
Eken
Judas(Coach)

Läs även

#1(Med 0 svar)
1 november 2023 kl 13:22
Iceman
Bra val!
#2(Med 0 svar)
1 november 2023 kl 14:56
kLIMAX
Lycka till!
Du måste vara inloggad för att kommentera.