djL pratar om lagets nya IGL

djL om alex: "Alltid varit underskattad"

Den svenska coachen förklarar varför de plockade upp just alex.

Ninjas In Pyjams är just ni i Kina och spelar CS Asia Championship. Någon som dock inte är där är lagets nya IGL, Alejandro "alex" Masanet. Istället spelar Max "maxster" Jansson med laget i Shanghai.

alex är dock snart tillgänglig för laget och kommer att spela med dem i BetBoom Dachas stängda kval samt Blast Premier Fall Finals. Men varför valde egentligen NIP att plocka upp just alex?

I en intervju med HLTV förklarar Daniel "djL" Narancic att direkt när Björn "THREAT" Pers kom tillbaka till NIP så kände de att de ville ha en ny ledare. Då var också alex den första spelaren de signerade.

"Jag tycker att han alltid varit underskattad skulle jag säga. Speciellt med tanke på det han har gjort med Movistar Riders. Bara hur han tänker på spelet. Han är väldigt ödmjuk person", säger djL till HLTV.

djL vill inte prata om de tidigare spelare som nu blivit bänkade. Han uttrycker dock att han gillar både hampus och Brollan. Han säger bland annat att Brollan fortfarande är ung och har mycket att bevisa men samtidigt att är väldigt bra på spelet.

Läs även

#1(Med 0 svar)
10 november 2023 kl 12:22
saruwho
Snyggt hallon <3
#2(Med 0 svar)
10 november 2023 kl 15:16
Gopher666
Jo underskattad kan han nog vara med tanke på att det är ett nationellt lag från Spanien som verkligen inte har många spelare.. dessutom bättre rankat än nip som har bra mycket mer talanger att ta av.... Kanske skulle ta efter movistar riders och bygga nationellt istället... Uppenbarligen går det utmärkt
#3(Med 0 svar)
10 november 2023 kl 16:06
Slangen
Så jäkla tråkigt att de bänka Hampus..
Du måste vara inloggad för att kommentera.