Anorthosis Famagusta klara för slutspel i Elitserien

Det andra laget till slutspel är Anorthosis Famagusta

Den sista matchen i omgång tre av Elitserien är nu färdigspelad. Matchen som spelades var 2-0-mötet mellan Lemondogs och Anorthosis Famagusta. Allt startade på Overpass där Lemondogs fick en bra start. De kom upp i en ledning på 6-2 men Anorthosis kom tillbaka och fick med sig fem rundor till sidbytet.

De kunde också utjämna matchen vid 7-7 men när Lemondogs fick vapen tog de kommando över matchen igen. De stänger den första kartan med 13-9. Näst på tur var Nuke och Lemondogs var återigen starkast i starten. Precis som förra kartan kunde dock Anorthosis få med sig fem rundor till sidbytet.

Lemondogs vann även den andra pistolrundan och hade nu en stor ledning på 10-5. Här vände dock matchen och Anorthosis utjämnade matchen vid 10-10. Det blev otroligt jämt i slutet innan Anorthosis Famagusta stängde kartan med 13-11.

Allt skulle nu avgöras på Ancient. Även denna gången så bjöd Lemondogs på en bra start och kom upp i en ledning på 5-1. Men precis som de två andra kartorna så kunde Anorthosis Famagusta komma igång och fick denna gången med sig sex rundor innan sidbytet.

Nu kunde de även vinna pistolrundan och tog efter detta kommando. De vann runda på runda och stängde till slut matchen med 13-8. De är därmed det andra laget som säkrar en plats i slutspelet tillsammans med Lilmix.

Anorthosis Famagusta
Sverige Ariant0
Sverige reedz
Sverige Karma
Sverige titulus
Sverige shateri

Lemondogs
Sverige xelos
Sverige flaw
Sverige pyth
Sverige hemzk9
Radifaction

Läs även

#1(Med 0 svar)
13 november 2023 kl 15:02
zoon
GGPCW bra lirat :D
Du måste vara inloggad för att kommentera.