Doobs från Molotov Gaming

Molotov Gaming och Kolon3 har chansen att kvala till ESEA Advanced

ESEA säsongen närmar sig sitt slut, Molotov Gaming och Kolon3 spelar slutspel i division Main.

Molotov Gaming hade en väldigt stark grundserie i ESEA Main säsong 47. De vann tio av tolv matcher i ligan och slutade på plats tio, vilket gav de en slutspelsplats i serien.

I slutspelet har de även gått väldigt bra för Molotov Gaming, de redan har vunnit två matcher i slutspelet. De börjar slutspelet genom att vinna mot ROSOMAHA med 2-1 i kartor. I andra matchen av slutspelet mötte de det danska laget XI Esports och vann den matchen med 2-0 i kartor.

Även Kolon3 spelar slutspel i ESEA Main, de har haft de lite svårare hittills. Första matchen mötte de LittleGaming och förlorade den matchen 2-0 i kartor. De spelar därmed i lower bracket nu.

För att ta sig till Advanced behöver lagen vinna fyra matcher. Detta då 8 av 32 lag i slutspelet tar sig till Advanced denna säsongen. Slutspelet spelas i ett double elimination-format.

Molotov Gaming har en kortare väg till Advanced än Kolon3 eftersom de spelar i upper bracket. De behöver vinna endast vinna en match till för att kvala till Advanced. Kolon3 befinner sig i lower bracket och därmed måste ta sig igenom fler omgångar för att nå Advanced.

Molotov Gaming:
Leon1das
Doobs
bsover
julle
majkn

Kolon3:
Ayoh
looky
simpan
mogv
fippe

Läs även

#1(Med 0 svar)
7 december 2023 kl 15:39
CelahiR
Oj härligt hoppas detta går vägen :D
#2(Med 0 svar)
7 december 2023 kl 21:02
Darcuz
KÖÖÖÖR!!
Du måste vara inloggad för att kommentera.