melonhead ute ur Lilmix: "Ibland delar vi inte samma vision"

Lagets IGL är inte längre en del av Lilmix.

I starten av denna säsongen fick vi se ett helt annorlunda Lilmix. Endast Max "quix" Lindkvist var kvar i laget och ingen gammal spelare återvände. Istället kom fyra helt nya spelare in, Sebastian "SeBreeZe" Sunnanbris, Lucas "L00m1" Haukland, Tim "Mann3n" Isak och Noel "melonhead" Raki.

Laget fick en tuff resa i ESEA Advanced och Mann3n var inte kvar i laget så länge. I Svenska Cupen spelade de istället med Jonas "Lekr0" Olofsson. Men där gick det inte heller bra. Laget imponerade dock i Subway Suberior League där de hade Tim "susp" Ångström som inhoppare. De tog sig hela vägen till final efter vinster mot Godsent och Metizport.

Efter detta verkade deras femma bli fulltalig igen med att Sebastian "dex" Samuelsson kom in. Men nu får vi se en förändring. Det är nu spelaren som tog över IGL-rollen, melonhead, som är ute ur femman. "Ibland delar vi inte samma vision men jag uppskattar denna erfarenhet", skriver melonhead på X.

Lilmix
Sverige Max "quix" Lindkvist
Sverige Sebastian "SeBreeZe" Sunnanbris
Sverige Lucas "L00m1" Haukland
Sverige Sebastian "dex" Samuelsson

Läs även

#1(Med 0 svar)
8 december 2023 kl 09:04
CelahiR
Hmmm..jag undrar jag, detta är kanske endast ett sammanträffande efter att Metiz sagt sig behöva en IGL? Undrar dock om dom anser att mellonhead har vad som krävs. Han har definitivt flugit under min radar.
Du måste vara inloggad för att kommentera.