Brollan: "jag vet att jag är en riktigt bra spelare"

I en interju med HLTV berättar Brollan om ett potentiellt svenskt drömlag men även han själv som en stjärnspelare.

Ludvig "Brollan" Brolin spelar just nu Blast Premier World Finals som inhoppare hos MOUZ. Laget är nu vidare till slutspel. Han ersätter David "frozen" Čerňanský som nu har gått till Faze Clan. Den svenska stjärnan berättar dock i en intervju med HLTV att de inte försöker ersätta frozen rakt av.

"De anpassar sig till hur jag spelar istället för att försöka göra det som de gjorde med frozen. Detta är en av stunderna jag kan visa mig själv att jag hör hemma här", säger Brollan i en intervju med HLTV.

Den svenska stjärnan hade en tuff tid i Ninjas In Pyjamas, och detta vet han honom. 21-åringen förklarar för HLTV att han i NIP tänkte för mycket på laget och inte på sig själv:

"Förrut så fokuserade jag mycket på laget. Jag utvecklades inte så mycket individuellt. Men när CS2 kom ut så spelade jag mycket Faceit. Det hjälpte mig att hitta hur jag ville spela spelet istället för att tänka på laget för mycket. I NIP var det var bara träning, träning, träning, så jag kunde inte fokusera så mycket på min individuella nivå."

I intervjun får Brollan frågan om ett potentiellt svenskt drömlag. Han berättar att det är svårt att få det att hända just nu. En stor anledning till detta ska vara att Tim "nawwk" Jonasson skrivit på ett kontrakt hos Apeks. Enligt Brollan är han en av få svenska AWP-spelare just nu. Han menar att det svenska drömlaget inte är en grej längre.

Det största problemet ska dock vara att det skulle vara en organisation som vill satsa på ett lag med bara ett land just nu säger Brollan. Han säger dock att de med tid skulle kunna vara ett bra lag. Men att hitta en organisation skulle vara svårt.

Den tidigare NIP-spelaren tror dock fortfrande att han kan vara en bra spelare:

"Jag tror att jag fortfarande kan vara en topp-spelare. Detta året var inte det för mig. Folk kommer kanske att säga "han hade ett tufft år, han är avdankad", och sånt där. Men jag vet att jag är en riktigt bra spelare så jag tänker inte så mycket på vad communityn säger.

Läs även

#1(Med 0 svar)
15 december 2023 kl 08:29
CelahiR
Well. Han HAR haft ett tufft år. Men kan Golden så kan ta mig tusan Brollan. You go sir!
#2(Med 0 svar)
15 december 2023 kl 10:36
madjestyy
Nu kör vi!
#3(Med 0 svar)
15 december 2023 kl 11:44
Darcuz
Ös på nu Brollan!
#4(Med 0 svar)
15 december 2023 kl 15:16
AFFE
No doubt att han egentligen är topp 20 minst!
Du måste vara inloggad för att kommentera.