Klart: nawwk återförenas med STYKO

Den slovakiska spelaren återvänder nu till Apeks.

Apeks är återigen fulltaliga. Laget som nyligen tappade sin IGL, Damjan "kyxsan" Stoilkovski, till Heroic har nu färdigställt sin femma. Det är Martin "STYKO" Styk som nu återvänder till laget. Den slovakiska spelaren blev bänkad i oktober när Apeks istället tog in norska talangen Ådne "sense" Fredriksen.

STYKO kommer nu tillbaka till laget på ett korttidskontrakt. Anledningen till detta är så att laget har kvar tre spelare kvar från Blast.tv Paris Major. Med detta får de en direkt inbjudan till nästa Majors RMR.

Apeks tog sig hela vägen till semifinal i Blast.tv Paris Major. Detta efter att de vunnit den avgörande matchen mot Ninjas In Pyjamas i gruppspelet där Tim "nawwk" Jonasson vann en 1on2 i sista rundan. I semifinalen vann de senare mot Team Liquid.

Apeks har under den senaste tiden presterat rätt bra med två andraplatser i Elisa Masters Espoo och ESL Challenger Atlanta. Premiären med STYKO blir i slutet av januari när de går in i Intel Extreme Masters Katowice. RMR-turneringen för PGL Copenhagen Major startar 14 februari.

Apeks
Sverige Tim "⁠nawwk⁠" Jonasson
Joakim "⁠jkaem⁠" Myrbostad
Ådne "⁠sense⁠" Fredriksen
Aleksandar "⁠CacaNito⁠" Kjulukoski
Martin "⁠STYKO⁠" Styk

Danmark Torbjørn "⁠mithR⁠" Nyborg (coach)

Läs även

#1(Med 0 svar)
28 december 2023 kl 13:10
Darcuz
Hoppas det går bra för Nawwk och hans Apeks i majorn!
#2(Med 0 svar)
28 december 2023 kl 14:08
CelahiR
Majors är ju det som oftast hittar nya stjärnor. Samtidigt som lag byggs starkare så förlorar andra vad som gjorde dom bra. Hoppas på en repris av Apeks i slutspel
Du måste vara inloggad för att kommentera.