Hela The Prodigies Sweden går till Kappa Bar

Det svenska laget kommer nu att representera Kappa Bar.

Nu står det klart att The Prodigies Sweden har hittat ett hem. Den svenska femman har spelat under namnet The Prodigies Sweden då de alla är en del av agenturen The Prodigies. Nu går hela femman till Kappa Bar.

I och med detta återvänder Kevin "pupcake" Henning och Aleksandar "jayzaR" Žarković till laget. pupcake har representerat Kappa under den största delen av sin karriär men anslöt sig till Prodigies inför höstsäsongen förra året.

Med i femman hittar vi även Markus "upE" Johansson och Tim "TimHEHE" Hennichs som spelat tillsammans sedan 2022 när laget gick under namnet Energyultra. Sista spelaren är Rasmus "dezt" Nyström som även han spelade med laget då. Han fick lämna laget i början av 2023 men återvände i december när Jacob "jocab" Nerheden lämnade.

Ska bli extremt kul att representera kappa! Det har varit i rullning bakom kulisserna under en längre tid. Skönt att det att klart nu då vi delar samma mål, visioner och tillvägagångssätt! Vi kommer nå nya höjder med dem i ryggen. Vill även säga tack till Prodigies som vi var hos i nästan ett år!

Med det sagt hoppas jag verkligen att alla kommer att heja på oss även under Kappa Bars fana, skriver lagets coach Arvid "Evarizta" Runberg.

Kappa Bar
Sverige Kevin "pupcake" Henning
Sverige Aleksandar "jayzaR" Žarković
Sverige Markus "upE" Johansson
Sverige Tim "TimHEHE" Hennichs
Sverige Rasmus "dezt" Nyström

Sverige Arvid "Evarizta" Runberg

Läs även

#1(Med 0 svar)
3 januari 2024 kl 12:01
CelahiR
Blir lättare att heja på Kappa nu med denna femman samt att dom kommer jobba heltid! Santa Clas är ju ett charmtroll även han :D
#2(Med 0 svar)
3 januari 2024 kl 14:02
Jimban
Snyggt
#3(Med 0 svar)
3 januari 2024 kl 18:45
Darcuz
Mäktigt! Ska bli roligt att följa laget!
#4(Med 0 svar)
4 januari 2024 kl 00:07
AFFE
Kul för grabbarna i prodigies!
Du måste vara inloggad för att kommentera.