juliano vinner turnering tillsammans med BIG Equipa

Den svenska spelaren säkrade 750 dollar i turneringen.

I helgen spelades ESL Impact Winter 2024 Cash Cup 2. Med i turneringen fanns bland annat Jennica "jenkon" Sjögren och hennes NIP Impact, Emma "Emmsan" Mattsson med ENCE Athena men även Julia "juliano" Kiran som spelade tillsammans med BIG Equipa.

Både jenkon och Emmsan blev utslagna i kvartsfinalenerna. Bättre gick det dock för juliano som först vann mot Forze Ladies och senare Spirit Female för att säkra en plats i finalen. Där ställdes de mot laget Questionmark där bland annat Mayline "ASTRA" Champliaud, som tidigare representerat NIP, spelare.

Det blev en jämn match som BIG och juliano vann med 2-0 i kartor, 13-9 och 16-12. Om detta var ett inhopp för juliano eller om nu är en del av laget är just nu inte känt. Laget är nere på fyra spelare efter att de bänkat Aida "Aida" Simão tidigare i januari.