draken om IKLA: "Det var lite som en kniv i ryggen"

Under en sändning pratade AWP-spelaren om sin egna framtid och hans senaste projekt.

Idag lyckades Godsent vinna sin första match i YaLLa Compass Spring Contenders mot 500. Esportstudion sände matchen och i denna sändningen gästade William "draken" Sundin. Under lite mer lugna rundor ställde kommentatorn Ludwig "Luddie" Hall flera frågor till den svenska AWP-spelaren.

Den senaste organisationen som svensken representerade var IKLA. Han berättar att han fortfarande är kontrakterad till organisationen fram till sommaren men han vet inte vad som händer nu när IKLA valt att ta en paus från CS.

Han berättar att det var lite överraskande att han blev bänkad: "Vi var på bootcamp i Portugal i tio dagar sen hade vi två dåliga resultat", säger svensken och fortsätter: "Det var lite som en kniv i ryggen, obviously klickade vi inte så bra".

Innan IKLA spelade han tillsammans med Godsent men blev bänkad under sommaren. Han säger att det var lite oklart i Godsent. Han påpekar att de slog bra lag som Fnatic och BIG men att hela situationen med Joel "joel" Holmlund stökade till mycket i laget.

AWP-stjärnan känner dock fortfarande suget att spela: "Jag vill fortsätta spela, jag känner att jag har 2-3 år kvar i mig", säger draken och fortsätter: "det gäller ju bara att man hittar några sköna grabbar. Optimala skulle ju vara att hitta svenskar." Han påpekar dock att man också måste kunna leva på det och att det inte är det lättaste idag.

Men att bara hitta en organisation att spela för är inte det enda alternativet. Det har även funnits tankar om att skapa en egen: "Skulle vara jävligt kul att göra något svenskt, i Stockholm kanske. Ska kolla upp det lite mer, det finns absolut på tapeten."

Läs även

#1(Med 0 svar)
30 januari 2024 kl 17:35
Darcuz
Hade ju varit guld om Draken gör en egen organisation. Förövrigt så gillar jag Drakens tankar kring spelet och han förklarar på ett bra sätt.
#2(Med 0 svar)
30 januari 2024 kl 18:04
Otten
Jaaa hade varit toppen! Let's go draken
#3(Med 0 svar)
30 januari 2024 kl 22:18
CelahiR
Lycka till Draken!!
Du måste vara inloggad för att kommentera.