Alla lag till Majorn bestämda – så seedas de

Alla lag till den första CS2-Majorn är nu klara.

Inatt avgjordes det amerikanska Majorkvalet. Vi såg i den sista matchen Complexity vinna mot Team Liquid för att säkra den sista platsen. Från det amerikanska kvalet så tog sig även paiN, Imperial, Furia och Legacy sig vidare.

I samband med detta uppdaterade även Valve sin världsranking och det står nu klart vilken omgång de olika lagen kommer att starta Majorn i. Ludvig "Brollan" Brolin och hans MOUZ skippar det första gruppspelet medan Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks startar i det första gruppspelet.

Majorn spelas i tre olika steg, Opening Stage, Elimination Stage och Playoffs. Både Opening och Elimination spelas i ett swiss-format där hälften av lagen går vidare till nästa del. Playoffs är ett klassiskt slutspelsformat.

Elimination Stage

Faze Clan
Team Spirit
Vitality
MOUZ

USA Complexity
Virtus.pro
Natus Vincere
G2 Esports

Opening Stage

Cloud9
Eternal Fire
ENCE
Apeks
Danmark Heroic
9 Pandas
SAW
Brasilien FURIA

Danmark ECSTATIC
TheMongolz
Brasilien Imperial
Brasilien paiN
Lynn Vision
AMKAL
KOI
Brasilien Legacy

Läs även

#1(Med 0 svar)
5 mars 2024 kl 12:01
Darcuz
Bara 2 svenskar :(
#2(Med 1 svar)
5 mars 2024 kl 12:08
Aceris
Så tråkig seeding, tex vann c9 mot vitality och gick 3-0 medan vit och navi gick 3-1 men endå hamnar de I legends och c9 i challenger
#3(Med 0 svar)
5 mars 2024 kl 14:06
quacke
Lite tråkig men ändå ganska fair eftersom dom seedar baserat på ranking. Vitality har haft mer konsekventa resultat än vad Cloud9 har haft över en längre tid.

Lite oklart för min del varför Complexity går rakt till Elimination eftersom Valve inte har någon världsranking utan har tre regionala rankings.
Du måste vara inloggad för att kommentera.