kassad vill få isak till Bleed: "Kommer att försöka få honom om vi kan"

I en intervju säger Bleed-coachen att han vill testa svenska stjärnan.

I november förra året kom den singaporianska organisationen Bleed in i Counter-Strike genom att plocka upp Aleksandar "kassad" Trifunović som coach. Under december och januari stod det klart vilka spelare som tog plats i laget. Där hittade vi bland annat Hampus "hampus" Poser.

Laget har dock haft det tufft. De lyckades inte kvala vidare till de europeiska Majorkvalen och har mestadels haft mediokra placeringar. Under den senaste tiden har Vladan "VLDN" Radević setts spela i laget, först istället för Cai "CYPHER" Watson och just nu istället för Laurențiu "lauNX" Țârlea.

I en intervju med Duncan "Thorin" Shields berättar nu kassad att VLDN testspelare för laget som en supportspelare: "Han testspelar. Han har ett par andra lag han ska testspela med också. Vi ska inte signa honom nu för att han måste testa med dem för att se vad som passar bäst. Jag gömmer inget, det är en sak vi överväger nu."

Men VLDN är inte den enda supportspelaren som kassad har ögonen för: "En annan spelare vi överväger nu idag är isak från Gamerlegion som en supportspelare. Han är en av de bästa där ute", säger Bleed-coachen.

Isak "isak" Fahlén spelar just nu för Gamerlegion, en organisation han har spelat för sedan 2021. Gamerlegion lyckades dock inte kvala till Majorn i Köpenhamn efter att de förlorat i sista chansen mot 9 Pandas i sista chansen.

"Vi kommer att försöka få honom om vi kan. För att se hur det är. Om vi inte signar VLDN då", säger kassad och fortsätter: "Det är en process som inte kan bestämma idag eller imorgon. Jag måste se vad jag gör, jag måste prata med spelare, jag måste se hur de spelare, hur de passar med andra spelare. Nu har jag tid."

Pratet om isak och VLDN startar vid 27:34

Läs även

#1(Med 0 svar)
6 mars 2024 kl 17:25
CelahiR
Hm, lite intressant ändå. Jag tror en flytt från GL skulle göra Isak gott.
#2(Med 0 svar)
6 mars 2024 kl 17:27
vetten
Är inte detta att vara lite för öppen om spelare och lag?
#3(Med 0 svar)
6 mars 2024 kl 17:45
grodancs
Skulle bli ett bra lag cypher är extremt underskattad och alla i bleed gör det bra utom cerq
#4(Med 0 svar)
6 mars 2024 kl 18:44
Darcuz
Intressant!
#5(Med 0 svar)
6 mars 2024 kl 19:36
Aceris
Känns väl som att nip även borde överväga isak? Så ifall han vill lämna GL verkar han ha några alternativ
Du måste vara inloggad för att kommentera.