Fifflaren blir ett nytt ansikte hos Esportstudion.

Esportstudion presenterar sin Major-studio – Fifflaren medverkar

NIP-legenden syns i rutan på en av Sveriges största Twitch-kanaler.

Redan på söndag börjar den första CS2-Majorn någonsin i Köpenhamn. I veckan har PGL stegvis annonserat de kommentatorer och analytiker som kommer synas i den engelsktalande sändningen. Svenska Esportstudion är ju såklart inte sämre och har idag avslöjat en stjärnspäckad lineup.

Bland namnen finns studions vanliga kommentatorer, bland andra Alexander "rdl" Redl, Ludwig "Luddie" Hall och Jesper "kREATIV" Sedendahl. Tidigare spelare som medverkar är också Adam "friberg" Friberg, Faruk "pita" Pita och William "draken" Sundin. Även Fredrik "slop3" Wahlstedt, som även syns som kommentator, kommer göra reportage från arenan i Köpenhamn under slutspelet.

Något överraskande är ett nytt ansikte på kanalen – ingen mindre än NIP-legendaren Robin "Fifflaren" Johansson. Tidigare Major-vinnaren med Ninjas in Pyjamas är inte främmande i dessa sammanhang och har tidigare medverkat i sex Majors som analytiker. Sist han syntes i en engelsktalande sändning var 2021 som analytiker i välgörenhetsturneringen Gamers Without Borders.

I Counter-Strike-sammanhang har Fifflaren arbetat med Dignitas när amerikanska organisationen gjorde en satsning på den gamla NIP-kärnan som vann ESL One Cologne 2014. Sedan dess har han verkat i andra delar av esporten, bland annat som medgrundare för Valorant-organisationen Disguised.

Majorn kommer sändas på Esportstudions Twitch-kanal.

Läs även

#1(Med 0 svar)
13 mars 2024 kl 20:03
Darcuz
Mäktigt!
#2(Med 0 svar)
13 mars 2024 kl 20:43
CelahiR
FIFFY!!!! Vad kul :D Hype!!!
#3(Med 0 svar)
13 mars 2024 kl 21:49
PrinsessanQ
Fifflaaaaaaren!
Du måste vara inloggad för att kommentera.