f0rest kan spela Majorn – uppskriven som avbytare

Vi kan få se den svenska legendaren i Majorn.

Vi kan få se Patrik "f0rest" Lindberg spela Majorn. Detta rapporterar nu vår systersajt Dust2.us. De skriver att Complexity har valt att skriva upp f0rest som avbytare i PGL Major Copenhagen. Något som lagets general manager, Graham "messioso" Pitt, har bekräftat.

Anledningen till att de valt just f0rest är att de ville ha en toppspelare som inte är kontrakterad till något annat lag som kan ta sig till Köpenhamn snabbt. Samt att Håkon "hallzerk" Fjærli ska ha talat gott om hans tidigare lagkamrat.

Detta skulle endast vara om någon av de ordinarie spelarna inte skulle kunna spela. Senast f0rest spelade en Majorn var Starladder Berlin Major 2019 tillsammans med Ninjas In Pyjamas. Då slutade det med en delad sistaplats efter tre raka förluster.

Den svenska legendaren har gjort ett par försök att kvala till en Major under de senaste åren. Bland annat med mixlaget Boomerdemons. När han var närmast var dock under 2022 när Dignitas lyckades kvala till RMR-turneringen inför Antwerpen-Majorn. De lyckades dock endast vinna en match i RMR-turneringen.

I tiden efter Dignitas har f0rest gjort ett par högprofilerade inhopp. Han hoppade in för Fnatic under Pinnacle Cup i Lund år 2022 och även i IEM Dallas förra året. Inget av dessa inhopp slutade dock i något slutspel. Han hoppade även in för ex-Finest i Svenska Cupen 2022 och har spelat en match för Alliance i en match i YaLLa Compass Fall under förra året.

Läs även

#1(Med 0 svar)
14 mars 2024 kl 16:20
Darcuz
Kan drömmen slå in?
#2(Med 0 svar)
14 mars 2024 kl 16:42
CelahiR
Skulle vara kul att se honom på servern igen :)
#3(Med 0 svar)
14 mars 2024 kl 17:29
PrinsessanQ
Man ser inte f0rest för alla träd.
Du måste vara inloggad för att kommentera.