Sponsrat: Hjälp oss att slå danskjävlarna

Hjälp oss att bevisa att Dust2.se är den bästa av alla Dust2-sidor.

Detta är en sponsrad artikel som hjälper Dust2.se att fortsätta leverera gratis innehåll och underhållning.

Dust2.se har inlett ett samarbete med eNDX, en onlineplattform där du kan tävla i fantasy-ligor och köpa, sälja och byta dina favoritspelare. Nu har du möjlighet att hjälpa Dust2.se att visa att vi är bättre än våra systersajter – den amerikanska, brasilianska, indiska och framförallt den danska – genom att gå med i vår klan och tävla i ett slags aktiespel.

Genom att hjälpa Dust2.se och vara en del av vår klan är du automatiskt med i en tävling, där skins till ett värde av 1000 danska kronor står på spel. De fem bästa i vår klan får skins till ett värde av 200 danska kronor var. För att hamna bland de fem bästa behöver du bara köpa lågt och sälja högt, precis som en aktie på börsen. Istället för att företag är så är det CS-spelare du investerar i.

Vad är eNDX?

Så vad exakt är eNDX? eNDX är det enda fantasyspelet i världen som använder aktiemarknadsregler istället för traditionella fantasyregler för att göra det möjligt för fans att dra nytta av sin kunskap. Fans handlar mot varandra snarare än att bli lurade av vadslagningsföretag.

eNDX ser till att spelarna tas om hand. Sidan erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för alla insättningar upp till 250 dollar. De säkerställer också låga insättningsgränser för att hålla användarna säkra och göra detta till en rolig och vänlig miljö. Du måste vara över 18 år för att delta.

Kom och hjälp Dust2.se att slå ut våra systersajter och tjäna lite belöningar medan du gör det! Registrera dig här för dina gratis e10$!

Registrera dig här

Gå med i vår klan

Läs även

#1(Med 0 svar)
18 mars 2024 kl 20:21
CelahiR
Inget för mig men det låter skoj för folk som kör fantasylag på HLTV :)
#2(Med 0 svar)
19 mars 2024 kl 07:28
Darcuz
Ut med danskarna
Du måste vara inloggad för att kommentera.