Ryska spelaren bannas i två år för matchfixing

Den tidigare Forze-spelaren är nu bannad för matchfixing.

Den ryska spelaren Erkhan "⁠gokushima⁠" Bagynanov har blivit bannad i två år för matchfixing. Det är ESIC som delar ut avstängningen som varar till den 26:e mars 2026. Han är mest känd för sin tid i Forze som han anslöt sig till i oktober förra året.

ESIC skriver att de har tagit del av en intervju med starka bevis och erkännanden av spelaren. Han bannas för två punkter: Korruption och betting.

2.1 Korruption:

2.1.1 Att på något sätt fixa eller konstruera eller på annat sätt otillbörligt påverka, eller att vara delaktig i något försök att på något sätt fixa eller konstruera eller på annat sätt otillbörligt påverka, resultatet, utvecklingen, genomförandet eller någon annan aspekt av en match.

2.2 Betting:
2.2.1 Betting på någon match, inklusive matcher som du var en professionell deltagare i under ESL IEM-evenemangen enligt vad som anges i överträdelserna ovan.

2.2.2 Underlätta, hjälpa, underlätta eller på annat sätt hjälpa någon part att begå handlingar som beskrivs i 2.2.1.

2.4.2 till 2.4.5 Underlåtenhet att till ESIC lämna en fullständig och sann redogörelse för alla fakta och omständigheter med avseende på handlingar som beskrivs i 2.1 och 2.2.

Ytterligare brott enligt ESIC:s uppförandekod är följande;
2.1.5 Om fakta om den påstådda händelsen inte på ett adekvat eller tydligt sätt täcks av något av ovanstående brott, beteende som ger esport, spelet, evenemanget, ESIC eller en medlem dåligt rykte.

2.2.8 Matchmanipulation av olämpliga skäl.

Läs även

#1(Med 0 svar)
11 april 2024 kl 20:46
CelahiR
Grymt tråkigt, frågan är vad motivet är.
#2(Med 0 svar)
11 april 2024 kl 20:56
Darcuz
Bra att spelaren stängs av.
#3(Med 0 svar)
12 april 2024 kl 07:47
ExZt1nct
Spelade inte han med maxster och lekro ett tag
Du måste vara inloggad för att kommentera.