Officiellt: Apeks transferlistar hela laget

Apeks ryktas nu transferlista hela laget.

Uppdatering

Apeks har nu bekräftat att de transferlistat hela laget.

Enligt uppgifter till HLTV kommer Apeks att transferlista hela sitt lag. Alla spelare kommer att vara öppna att köpa, förutom Martin "⁠STYKO⁠" Styk som släpptes från organisationen tidigare idag. Den norska organisationen får därmed ett försprång på spelarpausen där många spelarbyten brukar ske.

Apeks nådde sin topp under förra året när de tog sig till semifinal i den sista CS:GO-Majorn, Blast.tv Paris Major. Efter detta tappade de sin stjärnspelare Justinas "jL" Lekavičius som gick till Natus Vincere och några månader senare tappade även sin IGL Damjan "kyxsan" Stoilkovski som anslöt sig till Heroic.

Under året har Apeks haft det tufft. De blev utslagna ur PGL Major Copenhagen redan i Opening Stage, där vann de bara en match. De har även haft en tuff period i flera onlinekval där de inte lyckats kvala sig vidare till andra turneringar. Deras senaste turneringen var ESL Challenger Melbourne där de blev utslagna i semifinalen av turneringens framtida vinnare, MIBR.

Flera av personerna i Apeks har långa kontrakt kvar. Den svenska stjärnan Tim "nawwk" Jonasson valde i december förra året att förlänga sitt svenska kontrakt fram till 2026. Även lagets IGL Ådne "sense" Fredriksen skrev ett långt kontrakt med laget. Samma är det även med deras coach Torbjørn "mithR" Nyborg som förlängde hela vägen fram till 2027.

Apeks ryktas ha följande spelare transferlistade

Joakim "⁠jkaem⁠" Myrbostad,
Ådne "⁠sense⁠" Fredriksen
Sverige Tim "⁠nawwk⁠" Jonasson
Aleksandar "⁠CacaNito⁠" Kjulukoski

Läs även

#1(Med 0 svar)
1 maj 2024 kl 17:28
Axelious
Alliance kanske vill öppna plankan för Nawwk? Annars Nawwk och Jkaem till TSM?
#2(Med 0 svar)
1 maj 2024 kl 17:37
grodancs
Nawwk till metiz och metiz blir t1/hög t2 när de går heltid
#3(Med 0 svar)
1 maj 2024 kl 18:56
CelahiR
Skulle inte bli förvånad om nawwk går till metiz nu lagom till sommaruppehållet. Jag hoppas inte det eftersom att metiz har god sammanhållning och form med sin nuvarande femma. Dessutom är nawwk inte billig med 2år kvar på sitt kontrakt. Hoppas nawwk kommer hem iaf <3
#4(Med 0 svar)
1 maj 2024 kl 19:14
Darcuz
Först signa spelare på långtid och sen skicka dem på transfer. Något måste hänt för annars är det ett väldigt oseriöst drag. Hoppas nawwk kommer ut snabbt.
Du måste vara inloggad för att kommentera.