susp: "Förväntade mig inte det här alls"

Den svenska spelaren ger sina tankar på X.

Metizport har nu offentliggjort en rejält oväntad förändring. De har valt att placera Tim "susp" Ångström på bänken och transferlista honom. Detta har lett till stor förvåning hos både experter men även hos susp själv.

"Förväntade mig inte det här alls men jag önskar mina tidigare lagkamrater och Metizport lycka till. Med det sagt så letar jag nu efter ett nytt hem, mer information kommer i de kommande dagarna", skriver susp på X.

Även susps tvillingbror Adam "adamb" Ångström har kommenterat detta. Även han verkar vara rätt så överraskad över att hans bror nu har blivit bänkad:

"Kunde inte se detta hända, känns inte rätt med tanke på hur han presterade för sina roller som han aldrig spelat tidigare men ändå gjorde det jäkligt bra. Men ibland måste svåra beslut fattas för att göra det bättre. Jag är säker på att han kommer att hitta ett nytt lag som passar honom bättre snart ty susp"

Det är inte känt vem som kommer att ersätta susp. Den svenska 19-åringen förlängde tidigare i år med Metizport och har därmed ett kontrakt fram till 2025.

Läs även

#1(Med 0 svar)
6 maj 2024 kl 19:08
CelahiR
Alltså denna helvetiskt bransch där folk får sparken från ingenstans. Susp du förtjänar bättre <3
#2(Med 2 svar)
6 maj 2024 kl 20:23
Axelious
Oförtjänt tycker jag ändå. Håll huvudet högt Susp!
#3(Med 1 svar)
6 maj 2024 kl 22:01
grodancs
#4(Med 0 svar)
6 maj 2024 kl 22:29
Axelious
Haha såg det, riktigt outad 😂
#5(Med 0 svar)
7 maj 2024 kl 11:37
Darcuz
Lite dumt att byta innan heltid men vi får se vem som kommer in.
Du måste vara inloggad för att kommentera.