launders om ztr: "Han måste vara på väg till NIP"

Kommentatorn tror att ztr har gått till NIP.

Under förra veckan kom chocknyheten att Metizport valt att bänka Erik "ztr" Gustafsson. Detta flesta åsikterna man såg på sociala medier var negativa och förvånande. Metizport har sagt att de ska testa olika spelare och sa: Morten "zEVES" Vollan "Varje steg är dock strategiskt planerat."

En person som dock inte tror att detta helt var Metizports val är kommentatorn och profilen Mohan "launders" Govindasamy. Den kanadensiska profilen tror istället att Ninjas In Pyjamas har köpt spelaren.

"De bänkade inte en spelare som är en viktig del i ett framgångsrikt lag utan att sälja honom eller hur? Han måste vara på väg till NIP. Och det är sorgligt för ztr:s tid i NIP räknades inte," säger launders i sin Youtube-video.

launders säger senare i videon att NIP är en organisation som han inte är ett så stort fan av och att han hellre vill att de ska återvända till svensk flagg. Han vill också gärna att den nya ledningen bevisar något innan han börjar tro på dem. Han har vid flera gånger sagt att spelares tid i NIP inte räknades när de gått till något annat lag.

"Jag trodde ingen skulle gå tillbaka till NIP. Om han är på väg tillbaka till NIP olyckligt asså. Jag antar att det är så pengarna rör sig. Han är en av de enda IGL:ena i Sverige", säger en launders som också tycker att det är sorgligt för Metizport.

"Vem ska Metizport skaffa nu? Det är så sorgligt för Metizport som just plockade upp Plopski och har nilo. Bra att se Plopski i ett lag igen. Jättesorgligt om ztr har gått tillbaka", avslutar launders sin prat om ztr.

Läs även

#1(Med 0 svar)
27 maj 2024 kl 18:13
roflmao
Hoppas han har rätt, men det tror jag inte..
#2(Med 0 svar)
27 maj 2024 kl 18:18
CelahiR
Jag hoppas också att ztr går till NiP. Jävligt synd bara att "förstöra" metiz för att återbygga NiP :(
#3(Med 2 svar)
27 maj 2024 kl 18:21
PrinsessanQ
1. Nip spelar under svensk flagg
2. Metizport kommunicerade att bänkningen beror på att ZTR har för tunn playbook.

Får han betalt för att vara expert? Jag borde få halva hans lön nu eftersom jag gjorde hela hans jobb.
#4(Med 0 svar)
27 maj 2024 kl 18:30
grodancs
Skulle inte säga att han "tror" det, han menar att det är orimligt att ztr får lämna om ingen köper honom, vilket jag kan hålla med om
#6(Med 0 svar)
27 maj 2024 kl 20:40
Gopher666
Det finns ingen anledning att bänka ztr om inte ett köp är på gång. Det är helt otroligt i så fall. Men jag är mer skeptisk till att det skulle vara nip. Jag undrar om apeks som ju också är norskt kanske är mer rimligt?
#5(Med 0 svar)
27 maj 2024 kl 18:51
Darcuz
Galet
#7(Med 1 svar)
27 maj 2024 kl 21:39
ozean
Apeks: ztr, susp, hallzerk, sense, Lekr0/spooke. Coach: devilwalk? Eller så tar de någon norsk som femte så de får norsk flagga.
#8(Med 0 svar)
27 maj 2024 kl 22:24
Aceris
Vad ska de med två IGLer till, tre med lekr0? Inte omöjligt att hallzerk skulle gå till apeks då han kanske blir bänkad.
Du måste vara inloggad för att kommentera.