torzsi: "Att ta en paus innan turneringen var inte så smart"

MOUZ valde att ta en paus innan IEM Dallas.

Ludvig "Brollan" Brolin och hans MOUZ blev under natten till idag utslagna ur Intel Extreme Masters. Många blev överraskade av detta eftersom att laget vunnit de två senaste turneringarna de har spelat. Detta var också första gången som de inte tog sig till slutspel med Brollan i laget.

Efter att de blivit utslagna så pratade HLTV med lagets AWP-spelare Ádám "torzsi" Torzsás. Ungraren berättar att laget valde att ta en paus efter BetBoom Dacha Belgrade:

"Vi tog en paus efter de två turneringar vi hade, och vi hade en långsam start för att vara ärlig eftersom vi inte tränade. När jag tänker tillbaka nu hade det varit smartare att träna än att inte göra det, så klart. Men efter de två turneringarna tänkte vi att vi behövde lite ledigt, och vi bestämde oss för att göra det, men det är bra att vi lärde oss av det."

När frågan om press kom på tal så menar torzsi att de inte kände någon större press inför turneringar, trots deras två raka turneringsvinster. Han känner mer att det är okej att en turnering går dåligt och att han är väldigt nöjd över deras säsong:

"Den här turneringen gick inte vår väg, jag tror att en turnering under en säsong kan hända, och det är okej, vi kommer att lära oss av det. Som jag sa, att ta en paus innan turneringen var inte smart även om det behövs, kanske bara få en eller två dagars träning. Jag tror att det är bra i det långa loppet, vi lär oss av det. Jag är bara stolt över den här säsongen, om jag ska vara ärlig.

Läs även

#1(Med 0 svar)
29 maj 2024 kl 14:54
CelahiR
Dom ska givetvis vara fullt nöjda, men var korkat i mina ordalag att ta en pause inför säsongens sista turnering.
#2(Med 0 svar)
31 maj 2024 kl 07:41
Darcuz
Det märktes av deras prestation
Du måste vara inloggad för att kommentera.