Trots svaga insatsen av MOUZ – Brollan en av de bästa spelarna i Dallas-gruppspelet

Trots att resan tog slut i gruppspelet så imponerade Brollan.

MOUZ kom in i Intel Extreme Masters Dallas med två turneringsvinster i ryggen. Men i denna turneringen lyckades de bara vinna en match och fick åka hem efter förluster mot 9z och G2 Esports. Nu är gruppspelet färdigt så vi tänkte ta en blick på de bästa spelarna hittills i turneringen.

Och det är lite överraskande resultat. Det är varken Danil "donk" Kryshkovets eller Mathieu "ZywOo" Herbaut i toppen. Istället är det Heroic-spelaren René "TeSeS" Madsen som avslutar gruppspelet med bäst rating. En rating på hela 1.39.

Dansken följs av de två Team Spirit-spelarna Boris "magixx" Vorobyev och Dmitriy "sh1ro" Sokolov som ligger på 1.32 och 1.32 i rating respektive. Alla dessa tre spelare har tagit sig till slutspel. Spirit direkt till semifinal och Heroic till kvartsfinal.

Direkt efter detta hittar vi ingen mindre än Ludvig "Brollan" Brolin. Den svenska spelaren avslutar turneringen med en rating på 1.30. Svensken hade positiv rating i varje karta som MOUZ spelade och var utan tvekan laget bästa spelare under turneringen.

Hans bästa karta i turneringen var Nuke mot Complexity. Där slutade Brollan med en rating på 1.68. Men även i förlusten mot spelade svensken bra. Det var i matchens första karta, som G2 vann, som Brollan hade sitt sämsta game. Då fick han rating på endast 1.01. Han var dock bäst i laget på de följande två kartorna.

Läs även

#1(Med 0 svar)
31 maj 2024 kl 07:39
Darcuz
Jäkla tråkigt att Mouz åkte ut så tidigt. Brollan gjorde en bra turnering och kunde kanske tagit MVP om han fortsatte.
Du måste vara inloggad för att kommentera.