Young Gods säkrar sista platsen i Elitseriens LAN-finaler

Det unga laget är vidare till LAN-finalerna

Lilmix, Johnny Speeds och Kappa Bar har redan säkrat en plats i LAN-slutspelet av Elitserien. Idag avgjordes den sista platsen när Young Gods och PlusW ställdes mot varandra. Matchen startade på Anubis och det var Young Gods som startade bäst.

De säkrade åtta rundor från sin T-sida men PlusW började komma tillbaka. Men tillslut lyckades Young Gods stänga kartan med 13-9. Starkast på servern var Liam "MaiL09" Tügel med sina 22 frags.

Matchen gick vidare till Ancient och här dominerade Young Gods. De vann hela tio rundor på sin T-sida och efter tre raka på CT-sidan så var matchen slut. Denna gången var det Leo "Wonder" Wänlund som var i toppen med sina 17 frags.

Där stod det klart. Det unga talanglaget Young Gods är vidare till LAN-slutspelet i Elitserien som spelas på Dreamhack Summer. De kommer i sin första match att ställas mot Lilmix.

Läs även

#1(Med 0 svar)
31 maj 2024 kl 07:36
Darcuz
Stort steg för de unga talangerna!
#2(Med 0 svar)
31 maj 2024 kl 08:07
CelahiR
Så välförtjänt och ordentlig klasskillnad!
#3(Med 2 svar)
31 maj 2024 kl 12:29
Axelious
Följer inte så mycket den inhemska scenen.. är det någon som kan förklara hur bra YG faktiskt är i jämförelse med andra svenska lag?
#4(Med 1 svar)
1 juni 2024 kl 21:58
Darcuz
Jag skulle säga att young gods är en nivå under Alliance/eyeballers. (Tex tier 4)Men vi har redan sett laget kunna utmana mot större motstånd. Vi får inte glömma att laget är väldigt ungt!
#5(Med 0 svar)
1 juni 2024 kl 23:27
Axelious
Okej, ändå så pass bra! Ska bli intressant och se de i framtiden börja grinds lite mer välkända turneringar
Du måste vara inloggad för att kommentera.