Gamla amerikanska stjärnorna bildar nytt mixlag

Flera gamla stjärnor ses nu i en ny femma.

Under helgen fick vi se flera tidigare amerikanska CS-stjärnor ställa upp i en showmatch under Intel Extreme Masters Dallas. Detta verkar nu ha gett mersmak. Ett nytt mixlag som går under namnet Vibe kommer att spela den första upplagan av CCT Season 2 i Nordamerika.

Med i femman ser vi de tidigare Cloud9-spelarna Jordan "⁠n0thing⁠" Gilbert och Tyler "⁠Skadoodle⁠" Latham. Cloud9 var n0things senaste riktiga lag. Efter detta spelade han en kort period med Complexity som inhoppare innan han avslutade sin karriär under 2020.

Skadoodle var länge sedd som Nordamerikas bästa AWP-spelare och var med när Cloud9 vann ELEAGUE Major Boston 2018. Under samma år valde han att istället satsa på en streamingkarriär. 2020 bytte han över till Valorant och spelade i T1 fram till 2022.

Med i laget ser vi även Joshua "⁠steel⁠" Nissan och Braxton "⁠swag⁠" Pierce. De båda spelarna blev i början av CS:GO bannade för matchfixing och fick därför inte delta i Majors. steel fortsatte att hålla igång CS-karriären i mindre amerikanska lag. Samma var det även för swag. Deras bann går ut under 2025. Båda satsade ett tag på en karriär i Valorant.

Den sista platsen fylls av Marco "Pol0" Hernandez. Utan tvekan den minst kända spelaren i femman. 21-åringen har tidigare bara spelat i mindre lag men har vunnit bland annat Fragadelphia och flera mindre onlineturneringar.

USA Jordan "⁠n0thing⁠" Gilbert
USA Tyler "⁠Skadoodle⁠" Latham
Kanada Joshua "⁠steel⁠" Nissan
USA Braxton "⁠swag⁠" Pierce
USA Marco "Pol0" Hernandez

Läs även

#1(Med 0 svar)
3 juni 2024 kl 20:14
matte90
Kul lag.
#2(Med 0 svar)
3 juni 2024 kl 22:28
Darcuz
Oj vilka minnen som kommer upp igen
#3(Med 0 svar)
4 juni 2024 kl 14:20
CelahiR
Hahaha vilka legendarer
#4(Med 0 svar)
4 juni 2024 kl 17:17
rundakalle
Synd att Tarik är valorants största streamer om han tryharda cs i 3månader och -polo är de ju den amerikanska dignitas linan vi ser:)
Du måste vara inloggad för att kommentera.