Stewie2K visste knappt vilka m0NESY eller donk var

Spelaren som vann IEM Dallas har inte haft så bra koll på CS-scenen de senaste åren.

G2 Esports kunde inte använda sig utav sin IGL Rasmus "HooXi" Nielsen under Intel Extreme Masters Dallas. Istället hoppade Jake "Stewie2K" Yip in i laget. Det blev en riktig askungehistoria när de lyckades vinna hela turneringen.

Under gårdagskvällen hade Alex "Mauisnake" Ellenberg en livestream där Stewie2K hoppade in och pratade om sin upplevelse i det europeiska topplaget. Han berättar att det var en rätt så spänd stämning i laget och att det var en viss militär stämning.

"Det är en enmansshow, ingen njuter riktigt av sin tid här, det känns lite som ett 9-5-jobb. Folk stämplar in och stämplar ut. Jag vet att sånna vibes... Det är inget riktigt lag. Det kommer att finnas tillfällen då folk inte säger saker för att de inte kan och känner att de inte har utrymme för det", sa Stewie2K.

Det som de flesta dock har fastnat för är det som Stewie2K sa om m0NESY men även Danil "donk" Kryshkovets. Han sa att han knappt visste något om m0NESY innan turneringen. Om donk visste han praktiskt taget ingenting och trodde bara att det var en ny streamer. Längre utdrag från streamen går att hitta här.

Läs även

#1(Med 0 svar)
20 juni 2024 kl 16:40
CelahiR
Ham la CS på hyllan fullkomligt när han pensionerade sig.
#2(Med 0 svar)
21 juni 2024 kl 16:09
Darcuz
Att helt och hållet släppa allt som gäller cs är väldigt konstigt tycker jag. Att missa alla nyheter kring donk under Katowice är helt sjukt. Samma med M0nesy som har spelat länge och vunnit flera stora tävlingar. Dåligt av han om han nu vill fortsätta spela.
#3(Med 0 svar)
21 juni 2024 kl 22:11
PrinsessanQ
Om man inte vet vem mONESY eller Donk är så litar jag inte på att han han har nån koll överhuvudtaget. Eller så ljuger han för att verka cool.
#4(Med 0 svar)
24 juni 2024 kl 10:05
niquarn
Han tokljuger ju, har streamar och kollar csreddit 15 gånger per dag. Klart han vet vilka donk o monesy är.
Du måste vara inloggad för att kommentera.