Lilmix vinner öppningsmatchen i United21

En perfekt start för svensklaget.

För de flesta spelare är det just nu paus. Men flera lag sitter fortfarande och grindar i mindre turneringar. Ett av dessa är Lilmix som deltar i United21 Season 17. De startade idag turneringen där de ställdes mot det polska laget lajbitexe.

Matchen startade på Inferno. Där var det polackerna som spelade bäst. Lilmix försökte kämpa tillbaka den stora ledning som lajbit hade men tog slut vid nio rundor. lajbit stänger den första kartan med 13-9.

Matchen gick vidare till Ancient och här var det istället Lilmix som var dominanta. Det svenska laget bjöd på en imponerande CT-sida och fick med sig hela tio rundor till sidbytet. Väl där vann de också pistolrundan och kom snabbt upp i tolv rundor. lajbit försökte komma tillbaka men ledning var för stor, 13-8 till Lilmix.

Den avgörande kartan blev Mirage. Även här var Lilmix starkast i starten. Denna gången vann de nio rundor på sin CT-sida. lajbit vann den andra pistolrundan och kunde ta sig till sex rundor. Men efter detta hade Lilmix tröttnat. De tappade bara en runda till och stängde kartan med 13-7.

Lilmix vinner matchen med 2-1 i kartor. De är därmed vidare till vinnarmatchen i grupp C. Den kommer att spelas på fredag. Där ställs de mot antingen kONO.ECF eller los kogutos.

Läs även

#1(Med 0 svar)
24 juni 2024 kl 21:03
AFFE
SÅJAA!
#2(Med 0 svar)
24 juni 2024 kl 21:04
Darcuz
Bra jobbat!
#3(Med 0 svar)
24 juni 2024 kl 21:42
CelahiR
Härligt!!
Du måste vara inloggad för att kommentera.