Johnny Speeds vinner sin öppningsmatch i United21

Svenskarna fortsätter vinna.

United21 är i full rulle och under gårdagen fick vi se Lilmix vinna sin öppningsmatch. Idag var det dags för det andra svensklaget i turneringen, Johnny Speeds, att göra sin entré. De ställdes där mot det franska laget Adepts.

Matchen startade på Anubis där svenskarna fick starta på CT-sidan. De kunde få med sig fem rundor till sidbytet men fransmännen vann pistolrundan på sin CT-sida. Detta gjorde att de kunde komma upp i en större ledning. Johnny Speeds kommer efter detta igång kunde komma upp i elva rundor men där tog det stopp, 13-11 till Adepts.

Näst på tur var Dust2 och här bjöd Johnny Speeds på en ännu bättre CT-sida. Svenskarna dominerade och fick med sig hela nio rundor till sidbytet. De vann nu också pistolrundan på sin T-sida och kunde snabbt stänga kartan med 13-7.

Den avgörande kartan blev Ancient och denna gången startade svenskarna på T-sidan. Halvan startade jämnt men Johnny Speeds kunde tillslut dra iväg lite och få med sig sju rundor till sidbytet. På sin CT_sida vann de pistolrundan och tog nu ett starkt grepp om matchen. De stänger kartan med 13-7.

Johnny Speeds vinner därmed matchen med 2-1 i kartor och är vidare till final i grupp D. Där kommer de att ställas mot det ukrainska laget L&G. Matchen spelas på fredag vid 10:00.

Läs även

#1(Med 0 svar)
25 juni 2024 kl 13:26
CelahiR
Härligt!
#2(Med 0 svar)
26 juni 2024 kl 00:10
Darcuz
Snyggt!
Du måste vara inloggad för att kommentera.