jL om CS2 just nu: "Det är oacceptabelt i proffs-CS"

jL påpekar många buggar i spelet.

Den sista tier 1-turneringen var Blast Premier Spring Finals i London. Där gick Team Sprit vinnande efter 3-1 i kartor i finalen mot Natus Vincere. Blast själva pratade med Justinas "jL" Lekavičius från Natus Vincere efter matchen.

Han beskriver där flera buggar som fortfarande finns i Counter-Strike. Han nämner bland annat boostbuggen. Detta gör att du inte kan skjuta rakt om du står på en person. En annan bugg påverkade Aleksi "Aleksib" Virolainen under finalen där hans tangentbord dog vilket påverkade laget.

"För att återkomma till det senaste ämnet om att hans tangentbord inte fungerade, det är en CS2-bugg. Jag hoppas att Valve försöker fixa spelet så fort de kan och ge mig den jävla trofén också, det är lite irriterande eftersom det har gått nästan tre månader."

De har gjort slumpmässiga uppdateringar här och där men boostbuggen lever fortfarande, hoppbuggen finns fortfarande kvar och det finns så många buggar som fortfarande pågår. Det är oacceptabelt i proffs-CS", sa jL i intervjun.

Läs även

#1(Med 2 svar)
28 juni 2024 kl 15:27
CelahiR
Är det verkligen en bugg att man inte skjuter rakt om man står på en annan spelare? Man skjuter ju inte rakt i stegar heller.
#2(Med 1 svar)
28 juni 2024 kl 19:37
Falcon
Det är ju klart det är en bugg??? Man "glider" ju bara på vissa spelare, inte alla i laget
#4(Med 0 svar)
29 juni 2024 kl 09:30
CelahiR
Jaha men dåså
#3(Med 0 svar)
28 juni 2024 kl 23:08
Darcuz
Valve verkar prioritera lite annorlunda
Du måste vara inloggad för att kommentera.