Media: hampus och nawwk kan få ny lagkamrat

Bleed kan komma att värva från G2, enligt en rapport från Sheep Esports.

Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson kan få en ny lagkamrat över sommaren. Detta enligt en rapport av Sheep Esports som säger att Bleed är på väg att köpa in Nemanja "nexa" Isaković från G2. Om ryktet stämmer innebär det att nexa återförenas med sin landsman, Aleksandar "kassad" Trifunović, som är lagets coach.

Efter en blandad vårsäsong flyttades nexa till G2:s bänk den 17:e juni, bara sju månader efter att han något kontroversiellt återvänt till laget som Justin "jks" Savages ersättare. Den serbiska 27-åringen imponerade inte på servern, med 0.98 i rating jämfört med jks genomsnitt på 1.05 på laget, men var ändå del av lagets mirakelvinst i IEM Dallas trots att lagkaptenen saknades.

Det behöver dock inte betyda att en period i Bleed skulle bli likadan. nexa tränades av kassad i sitt allra första lag, iNation, under 2015 och 2016. De möttes sedan igen under 2017 och 2018 som del av Renegades och Valiance. Under perioden med Valiance och CR4ZY, då han tillsammans med Nemanja "huNter" Kovač gjorde en sensationell insats i Majorn i Berlin, snittade nexa en rating på 1.18 på 264 kartor.

Vem han isåfall ersätter på Bleed framgår inte i rapporten, men om planen är att spela liknande positioner som i G2 är det Josef "faveN" Baumann som kan få lämna laget. Sedan nawwk och Joakim "jkaem" Myrbostad gick med i laget har tysken snittat bara 0.90 i rating.

Läs även

#1(Med 0 svar)
29 juni 2024 kl 13:16
CelahiR
Glhf!
#2(Med 0 svar)
30 juni 2024 kl 07:53
Darcuz
Hmm intressant. Hoppas det blir bra
Du måste vara inloggad för att kommentera.