ICY lämnar Amkal efter märkliga bänkningen

AWP:aren från Kazakhstan förväntas vara av intresse för Cloud9.

Den 22:a juni flyttades 19-åriga Kaisar "⁠ICY⁠" Faiznurov till bänken i det ryska laget Amkal. Samtidigt öppnades en intern utredning på misstanke om "orättvist beteende mot organisationen." Nu har ICY lämnat laget helt och hållet.

Exakt vad "orättvist beteende" innebär framgick inte i lagets kommunikation. Enligt Alexey "OverDrive" Birukov, en talangscout för Team Spirit som ofta läcker detaljer om lag på X, handlar det dock om att ICY har testspelat för Cloud9 utan Amkals tillåtelse.

ICY gick med i Amkal då den ryska organisationen startade sitt CS-lag inför den kommande Majorn i Köpenhamn. Majorn och dess RMR-turnering blev de enda LAN-turneringarna som ICY hann spela med laget, men med 1.15 i genomsnittlig rating har han ändå imponerat. Svenska fans minns säkert hans mardrömslika match mot Ninjas in Pyjamas under RMR-turneringen som slutade med vinst 22-20 till Amkal och bidrog till att NIP slutade på sista plats i kvalturneringen.

Amkal är nu:

Vladislav "⁠Krad⁠" Kravchenko
Igor "⁠Forester⁠" Bezotecheskiy
Aleksandr "⁠TRAVIS⁠" Timkiv
Daniil "⁠Sdaim⁠" Tupov

Svyatoslav "⁠svyat⁠" Dovbakh (tränare)

Läs även

#1(Med 0 svar)
2 juli 2024 kl 18:11
CelahiR
Med tanke på allt bajs spelare får från orgor är det kanske inte knäppt att spelare ibland bajsar tillbaka. Det gör det naturligtvis inte rätt dock
#2(Med 0 svar)
3 juli 2024 kl 18:14
Darcuz
Kanske klar för cloud9
Du måste vara inloggad för att kommentera.