Snax går från GamerLegion till G2

G2 har ny lagkapten.

Efter att ha bänkat Rasmus "HooXi" Nielsen har G2 nu hittat en ersättare. Det är 30-åriga polacken Janusz "Snax" Pogorzelski som återförenas med lagets tränare Wiktor "TaZ" Wojtas. Det innebär också att han lämnar GamerLegion som nu står utan IGL.

Snax karriär behöver knappast återberättas. Mellan 2013 och 2018 var han tillsammans med TaZ del av den legendariska polska femma som spelade för ESC och Virtus.pro. Under tiden vann laget bland annat en Major då besegrade NIP i finalen av IEM Katowice 2014.

Sedan tiden i VP har Snax även spelat med Illuminar, Anonymo, Pompa och senast GamerLegion som ersättare för Sanzhar "neaLaN" Iskhakov. Under Snax ledning har laget spelat flera stora turneringar, som IEM Sydney, IEM Katowice, Majorn i Köpenhamn och ESL Pro League. Ingen av turneringarna gav dock resultat som kunde mäta sig med GamerLegions sensationella silvermedalj i Majorn i Paris.

Snax inträde i G2 innebär att laget nu är komplett, med polacken som IGL. G2 kommer debutera med sin nya femma i Esports World Cup i Riyadh, med start 17:e juli.

G2 är nu:

Nemanja "⁠huNter-⁠" Kovač
Nikola "⁠NiKo⁠" Kovač
Ilya "⁠m0NESY⁠" Osipov
Guatemala Mario "⁠malbsMd⁠" Samayoa
Janusz "⁠Snax⁠" Pogorzelski

Wiktor "⁠TaZ⁠" Wojtas (coach)

Danmark Rasmus "HooXi" Nielsen (bänkad)

Läs även

#1(Med 0 svar)
3 juli 2024 kl 19:03
CelahiR
Stackars GL, sönderplockas gång på gång. Men pengar lär ju finnas
#2(Med 0 svar)
4 juli 2024 kl 20:22
Darcuz
Ska bli roligt att se nya femman!
Du måste vara inloggad för att kommentera.