Allt hänger på landslaget.

ITB-ägarens stora löfte: kommer sponsra gräsrotslag om England vinner fotbolls-EM

Om England vinner dagens EM-final i fotboll kommer ägaren av Into the Breach personligen sponsra ett brittiskt gräsrotslag i ett helt år.

En av de två grundarna och ägarna till det brittiska laget Into the Breach, Sam "SlayTheMinotaur" Macedonio, har kommit med ett märkligt löfte angående dagens EM-final i fotboll. Om England lyckas besegra Spanien kommer han personligen sponsra ett brittiskt gräsrotslag i ett helt år, skriver han på X.

Om England vinner EM kommer jag sponsra ett gräsrotslag i Storbritannien i ett helt år så de kan ha åtminstone ett starkt lag. Jag har redan sponsrat Ruddy Corp. Kommer välja ett slumpmässigt lag från era förslag nedanför inlägget. [Tagga] dem.

Han tar emot förslag på olika organisationer som kan sponsras i inläggets svar. Flera lag har föreslagits men ett populärt förslag är också att sponsra nyhetssidan UKCSGO. "Ärligt talat, jag hade gärna också sett lite pengar gå till UKCSGO, en grupp volontärer som vill inget annat än att hjälpa scenen med fotografi, intervjuer, nyheter, och så vidare" skriver kommentatorn Neo "Ne0kai" Caine.

EM-finalen går mellan England och Spanien idag kl 21:00 på Olympiastadion i Berlin. Favorit i matchen är Spanien men England och inte minst forwarden Ollie Watkins imponerade med ett sent mål i semifinalen mot Nederländerna.

Läs även

#1(Med 0 svar)
14 juli 2024 kl 18:31
CelahiR
Knas att det inte betyder mer för dom än att England måste vinna.
#2(Med 0 svar)
14 juli 2024 kl 21:40
Darcuz
Hoppas på vinst isåfall:)
Du måste vara inloggad för att kommentera.