Imperial bänkar HEN1 – förväntas ta in try

Brasilianska AWP:aren blev överraskad av beslutet.

Brasilianska Imperial annonserade igår att deras 29-åriga AWP:are, Henrique "⁠HEN1⁠" Teles, flyttas till bänken. Inom kort förväntas laget, enligt en rapport från Dust2 Brazil, ta in Santino "try" Rigal från 9z.

HEN1 har spelat med Imperial i ett år då han framför allt hjälpte laget ta sig till en plats bland de 14 bästa lagen i Majorn i Köpenhamn. I ett längre påstående på X förklarar han sitt perspektiv på bänkningen.

När jag kom till Imperial gjorde jag det väldigt tydligt att jag ville avsluta min karriär här. Jag var trött på att hitta nya lag och börja om varje år. De senaste åren har jag satsat fullt ut på att stanna vid toppen. Angående utanför-spelet-grejet så har många människor antytt saker och är fast i det gångna, men jag kan lova er att jag är en mogen man med fokus på min karriär, mina relationer och min familj.

Sanningen är att åren går och folk fortsätter tvivla på mitt jobb, men jag önskar ändå det bästa åt alla som, återigen, misskrediterar mig. Jag uppskattar allt Imperial har gjort för mig det senaste året och jag tror det finns en oavslutad känsla mellan oss. Kanske nästa gång?

Jag är öppen för förhandlingar och kommer göra det yttersta för att få en ny chans. Jag kommer omvandla mig själv, tysta alla igen och ni kommer vara stolta.

Han förväntas ersättas av 19-åriga try, som just nu sitter på 9z:s bänk. Detta efter att han i oktober lämnat laget av hälsoskäl. Med hans ersättare, Antonio "MartinezSa" Martinez, har 9z nått nya höjder genom att ta sig till semifinalen i IEM Dallas och vinna miljonturneringen FiReLEAGUE Global Finals. try är bland annat redan registrerad för Imperial till ESL Challenger League.

Imperial är nu:

Brasilien João "⁠felps⁠" Vasconcellos
Brasilien Vinicius "⁠VINI⁠" Figueiredo
Brasilien Lucas "⁠decenty⁠" Bacelar
Brasilien Kaiky "⁠noway⁠" Santos

Brasilien Rafael "⁠zakk⁠" Fernandes (tränare)

Brasilien Henrique "⁠HEN1⁠" Teles (bänkad)
Brasilien Jhonatan "⁠JOTA⁠" Willian (bänkad)
Brasilien Ricardo "⁠boltz⁠" Prass (bänkad)

Läs även

#1(Med 0 svar)
16 juli 2024 kl 16:19
CelahiR
Antar att hans tid är över?
#2(Med 0 svar)
16 juli 2024 kl 21:12
Darcuz
Oj får se om det är rätt move
Du måste vara inloggad för att kommentera.