MistFire är en av spelarna som är med i nya huvudfemman.

Killbox presenterar ny femma

Gräsrotslaget släpper två av sina tre femmor, men samtliga ska spela Elitserien.

Killbox, ett av Sveriges gräsrotslag, kvalade under vårsäsongen in med tre separata femmor till Elitserien. Inför höstsäsongen släpps därför två av lagen då detta numera inte är tillåtet i turneringen.

Femman som behålls av Killbox består av ett lag, Flying Angels, som i maj spelade MAX Skills Tournament. Man har dock bytt Alex "PALM1" Palm mot norska Tobias "berzerk" Bertelsen. Femman lyckades under LAN:et i Stockholm vinna kartor mot både Johnny Speeds och Aura men åkte hem på en sistaplats.

Spelare som känns igen på femman är Liam "Licale" Leckremo, som är en av världens högst rankade spelare på matchmaking-plattformen Faceit. Även Lukas "MistFire" Poromaa är ett namn som surrat runt den svenska scenen under ett antal år, bland annat som del av mixlaget flowskola med spelare som Joel "joel" Holmlund och Linus "nilo" Bergman.

I laget hittar vi även Marcello "mazzo" De La Rivera Andersen, som debuterade på HLTV redan 2019, samt Jesper "Realyummy" Svensson och berzerk. Den senare har även tidigare representerat Apeks Rebels.

De övriga två femmorna, numera under namnet HERO Die! och War Cube, kommer fortsätta tävla oberoende från organisationen med viss sponsring och stöttning från laget. Elitseriens höstsäsong börjar den 13:e augusti.

Killbox är nu:

Sverige Liam "Licale" Leckremo
Sverige Lukas "MistFire" Poromaa
Sverige Marcello "mazzo" De La Rivera Andersen
Sverige Jesper "Realyummy" Svensson
Tobias "berzerk" Bertelsen

Läs även

#1(Med 0 svar)
21 juli 2024 kl 13:35
CelahiR
Alltid härligt med mer etablerade femmor i elitserien istället för rena mixar
#2(Med 0 svar)
22 juli 2024 kl 07:21
Darcuz
Roligt
Du måste vara inloggad för att kommentera.