Zitte under Elitserien-finalerna med Lilmix

NIP presenterar ny säsong av Path of a Ninja – ska hitta spelare till nya svenska laget

Nu börjar uttagningen till det nya svenska NIP-laget.

Ninjas In Pyjamas har tidigare under året sagt att de ska skapa ett nytt helsvenskt akademilag. Nu får vi vet att laget kommer att heta NIP Svea och coachas av Rasmus "Zitte" Johansson. För att hitta spelare har de skapat en ny säsong av Path of a Ninja.

Path of a Ninja är ett laddersystem på Faceit för svenska spelare mellan 14 och 18 år. Laddern delas upp i två delar. I den första fasen kommer spelarna att kunna spela vanlig matchmaking på Faceit där Zitte och Björn "THREAT" Pers kommer att scouta laddern för att hitta de bästa spelarna. Den första fasen spelas mellan 5:e augusti och 18:e augusti.

Efter detta går tävlingen i en stängd fas där de utvalda spelarna kommer att spela mot varandra där varenda match kommer att kollas på av Zitte och/eller THREAT. Samtidigt startas fas 1 om och Zitte och THREAT kommer att kontinuerligt att hålla ett öga på laddern.

"Viktigt att poängtera är att det inte finns några garanterade platser från laddern, men med tanke på de spelarna som funnits via den tidigare (MaiL09, maxster, Ro1f), så tror vi att vi kommer kunna hitta Sveriges nästa talanger där!" skriver THREAT till Dust2.se.

Signa upp till Path of a Ninjas på Faceit.

Läs även

#1(Med 0 svar)
31 juli 2024 kl 20:03
CelahiR
Jaha du, jag trodde dom hade en femma redan. Ska bli kul att följa, glhf!!
#2(Med 0 svar)
31 juli 2024 kl 20:39
Darcuz
Nu hoppas jag att så många som möjligt söker och testar sig själva! dags att bygga nästa generation!
#3(Med 0 svar)
1 augusti 2024 kl 02:09
ro666ert
paid pr är tråkigt men glhf i guess #forzasaudi
Du måste vara inloggad för att kommentera.