AWP:aren från Ukraina sponsras av superkändisen.

ohnePixel satsar på Woro2k – streamern sponsrar ett mixlag

Tyska streamern hoppas få in ett lag till Majorn i Shanghai genom det asiatiska kvalet.

Bland de största kändisarna inom Counter-Strike är Twitch-streamers. Det har också hänt att dessa sedan involverar sig i den professionella scenen – den danska organisationen Ecstatic ägs till exempel delvis av streamern Oliver "zipeL" Behrensdorff.

En av spelets mest populära streamers, ohnePixel, tar dock nu klivet in på servern. Som sponsor och tränare för ett europeiskt-israeliskt mixlag med flera erfarna spelare hoppas tysken nu ta sig till Majorn i Shanghai.

Laget leds av Volodymyr "Woro2k" Veletniuk som länge spelade för Monte och även gjorde ett inhopp för Heroic under IEM Cologne. Från laget tar han också med sig Ali "hAdji" Haïnouss. Landsmannen Vladyslav "Kvem" Korol ansluter också från IKLA medan Tal "meztal" Hahiashvili går med från NOM tillsammans med landsmannen Meytar "AMSALEM" Amsalem.

Tränare för laget blir ohnePixel själv. I och med hAdjis dubbla medborgarskap i Marocko och Frankrike kommer laget kunna delta i de öppna Mellanöstern-kvalen för att ta sig till den asiatiska RMR-turneringen. Detta eftersom det finns ett Nordafrikanskt kval till det stängda Mellanöstern-kvalet.

ohnePixels nya lag är:

Volodymyr "Woro2k" Veletniu
Ali "hAdji" Haïnouss
Vladyslav "Kvem" Korol
Tal "meztal" Hahiashvili
Meytar "AMSALEM" Amsalem

ohnePixel (tränare)

Läs även

#1(Med 0 svar)
12 augusti 2024 kl 20:53
CelahiR
Glhf!
#2(Med 0 svar)
12 augusti 2024 kl 21:35
Darcuz
Intressant
#3(Med 0 svar)
12 augusti 2024 kl 22:09
Aebexz
Anomaly nästa?
#4(Med 0 svar)
13 augusti 2024 kl 11:53
matte90
hahahahaha Ohnepixel som coach, detta kan bli spännande.
Du måste vara inloggad för att kommentera.