nilo spelade stenhårt på Infernos T-sida, men det räcker inte

Sista chansen för Metizport att ta sig vidare i YaLLa Compass

Efter att ha gått 2-0 i matcher har Metizport nu 2-2 i onlineturneringen.

Efter vinster mot Into the Breach och Alternate Attax gick Metizport 2-0 i YaLLa Compass Summer Contenders. Man fick därför tre raka matcher på sig att kvala vidare till huvudsteget i turneringen. Efter förlust mot Parivision och 9INE har man nu bara en chans kvar.

9INE fick välja första kartan och på Dust2 får de en raketstart på sin T-sida. Metizport kämpar sig tillbaks från underläge 3-9 med tre raka rundor efter halvtid, men tappar sedan greppet om matchen och förlorar kartan 7-13.

Det blev nya tag på Inferno, Metizports kartval. Trots att man tappar 5-0 till 7-5 i halvtid lyckas man helt ta över T-sidan och stänger kartan med 13-5. Linus "nilo" Bergman spelar ihop 13 kills utan att dö en enda gång på T-sidan och slutar därför med hela 3.50 i rating i andra halvlek.

Det var dock 9INEs tur att vinna när sista kartan, Anubis, började. På T-sidan springer det europeiska laget iväg med ledning 0-7 innan Metizport reducerar till 4-8 i halvtid. Matchen kvitteras dock direkt i början på andra halvlek, men det är allting Metizport lyckas hämta innan 9INE stänger kartan med 8-13.

9INE tar sig därför vidare till turneringens huvudsteg, medan Metizport nu bara har en chans kvar. Bland lagen som har samma 2-2-ställning i matcher finns också Dynamo Eclot med Rasmus "kreaz" Johansson, som kan bli en möjlig motståndare för Metizport när sista omgången lottas.

matte90
18 kills för Sapec på 3 kartor är inte bra alls.
ozean
Ser tungt ut för alla helsvenska lag just nu. Betydligt fler förluster än vinster totalt sett. Tråkigt.
Du måste vara inloggad för att kommentera.