Vinn en exklusiv skybox-upplevelse för Champions League i nya europeiska företagsligan i CS

Nu lanseras en nya företagsliga för Counter-Strike.

Nu har en ny företagsliga för Counter-Strike presenterats. Ligan går under namnet COLLEAGUE, en smart anspelning på kollega och liga. I prispotten ligger en betald resa till en Champions League-match i en skybox.

Turneringen arrangeras av AR3NA som är en del av Dust2-paraplyet och ansvarar för Dust2:s turneringar. Det är en liga i Counter-Strike där upp till tio kollegor kan spela i samma lag under en tre månader lång säsong. Förstapriset är för fem personer och företaget som vinner får själva bestämma vilka dessa fem är.

Till skillnad från många andra CS-ligor är huvudsyftet med COLLEAGUE att ha det trevligt med dina kollegor under några matcher i veckan, oavsett vilken nivå du är på. Därför har vi också satt begränsningen att inga professionella spelare får delta, för att det ska bli mer rättvist för alla.

De deltagande lagen kommer att delas upp i grupper med tio lag i varje. Där möter alla lag varandra två gånger i ett BO1-format. De bästa från varje grupp går efter detta vidare till slutspelet där BO3 kommer att spelas. Målet är dessutom att dela upp grupperna efter bransch så du kommer att ställas mot samma typ av företag.

Anmälningspriset för en säsong är 150 euro, vilket motsvarar drygt 1700 kronor.

Du kan läsa mycket mer om COLLEAGUE på vår hemsida samt hitta regler och Discord-kanalen.

REGISTRERA HÄR

Läs även

#1(Med 0 svar)
23 augusti 2024 kl 16:10
CelahiR
Kul koncept :)
#2(Med 0 svar)
24 augusti 2024 kl 23:08
Darcuz
Lyxigt
Du måste vara inloggad för att kommentera.