Nu kan du se Valves egna världsranking på HLTV

Nu blir det lättare att se Valves egna världsranking.

Under flera år så har CS-världen gått efter HLTV:s världsranking för att se vilka som är de bästa laget i världen. Att komma in i topp 30 har varit ett mål för många mindre lag och många turneringar har baserat sina inbjudningar på just denna världsranking.

Men med start år 2025 så kommer alla invites till turneringar gå igenom Valves egna världsranking. Detta har redan startat då Valve bjuder in lag till de olika kvalstegen mot Majors genom sin egna världsranking. Denna har dock ibland varit lite svårare att se och att hitta.

Nu har HLTV uppdaterat sin hemsida som gör att du kan både deras egna världsranking och Valves ranking. Går du in på ett lags profil kan du se vart laget ligger rankat och om du går till ranking-sidan så finns det flera alternativ. Där kan du se HLTV:s världsranking samt deras regionala rankingar men du kan även se Valves världsranking samt regionala ranking.

Funktionen är just nu i beta och. Något som är extra spännande är att denna ranking uppdateras efter varje match som spelas. Tidigare har vi bara kunnat se hur rankingen förändras varje gång Valve gör en uppdatering på sin GitHub-sida.

Läs även

#1(Med 0 svar)
30 augusti 2024 kl 16:33
CelahiR
Coolt!!
#2(Med 0 svar)
30 augusti 2024 kl 17:52
Darcuz
En bra uppdatering!
Du måste vara inloggad för att kommentera.