Metizport bjuds in till Svenska Cupen

Metizport kommer gå direkt till LAN-spel i årets största svenska turnering.

Svenska Cupen har igår bjudit in Metizport direkt till LAN-spel i huvudturneringen i höst. Man är det andra av fyra lag som kommer gå direkt till detta tävlingssteg.

Metizport har gjort ett år fyllt av toppar och dalar. Med deltagande i BLAST Showdown både under vår- och höstsäsongen har många internationella fans fått upp ögonen för laget och dess unga stjärnor. Däremot har man också gjort flera spelarbyten vilket fått prestationerna att svikta och som lett till kritik.

Förra året slutade Metizport på en femteplats, men i år blir det andra bullar. "Vi var inte nöjda med förra årets resultat, så vi är glada över att bli inbjudna tillbaka för att revanschera oss," säger Morten "zEVES" Vollan, manager för laget.

"Den senaste tiden har varit en lärorik och spännande resa, men nu är det dags att återetablera oss som Sveriges bästa lag. Svenska Cupen 2024 i november är den perfekta arenan för att göra just det, och vi ser fram emot utmaningen."

De tre öppna kvalen till Svenska Cupen spelas från och med början av nästa vecka. Huvudturneringen spelas sedan i november.

Läs även

#1(Med 0 svar)
7 september 2024 kl 13:50
CelahiR
Hade inte förväntat mig annat :)
#2(Med 0 svar)
7 september 2024 kl 17:11
Darcuz
Nice!
Du måste vara inloggad för att kommentera.