Fredrik "slap" Junbrant

slap: "Förvånad och besviken"

Efter fyra månader med organisationen bänkas slap i Ninjas in Pyjamas.

Fredrik "slap" Junbrant har varit assisterande coach för Ninjas in Pyjamas i lite mer än fyra månader men nu är det slut på det. Han blir utbytt av akademilagets coach Daniel "sprayxd" Kogan som jobbat med akademilaget sedan början av året och flyttas nu upp till huvudlaget. Anledningen till bytet var att NIPs ledning beslutade att flytta upp Gareth "MisteM" Ries från akademilaget och samtidigt ta med sprayxd, som haft en betydande positiv inverkan på akademilagets utveckling.

Tidigare arbetade slap med Eyeballers mellan Juli 2022 till början av April 2024. Han har även varit coach för Young Ninjas under ett år mellan Juni 2021 och Juli 2022. NIP har i sitt pressmeddelande sagt att det just nu ser över möjligheterna och försöker hitta en ny roll för slap inom organisationen.

I ett inlägg på X/Twitter har slap kommentera situationen. "Som ni ser vill NIP behålla MisteM och spray som en duo. Förvånad och besviken. Oklart vad framtiden har att erbjuda."

Läs även

#1(Med 0 svar)
11 september 2024 kl 20:56
Darcuz
Får hoppas han får en ny plats. Kanske tillbaka till att coacha akademilaget?
#2(Med 0 svar)
11 september 2024 kl 21:15
CelahiR
Så tråkigt med detta. Man får höra att man är arbetslös till morgonkaffet
#3(Med 0 svar)
12 september 2024 kl 17:38
Gopher666
Nip med ännu ett märkligt beslut.. tror det sitter i väggarna på det där kontoret. Alla som kommer in där förlorar förståndet.
Du måste vara inloggad för att kommentera.