Hampus ser fram emot att spela i ett svenskt lag igen.

Hampus "Dags att komma hem till Sverige"

Hampus lämnar Bleed och går till svenska laget Johnny Speeds.

Efter nio månader med Bleed lämnar Hampus "hampus" Poser laget och går till William "draken" Sundins lag Johnny Speeds. Hampus går dock endast till laget i formen av ett lån och därför är det ingen garanti att han stannar där permanent.

Det blir första gången sedan 2022, han spelar för ett svenskt lag. Senaste gången han spelade för ett svenskt lag var innan Ninjas In Pyjamas valde att gå internationellt. Därför kommer han börja IGLa på svenska igen något som han inte gjort sedan dess och det verkar som att han ser fram emot det.

Han går nu ihop med sin tidigare lagkamrat William "draken" Sundin, som han tidigare spelade med i laget Red Reserve. De spelade med varandra i laget under en period mellan 2018 till 2019.

I ett inlägg på X/Twitter kommenterar Hampus förändringen "Det var en bra tur men jag kände att det var dags att komma hem till Sverige, jag har inget annat än bra ord om Bleed och killarna!! Detta skulle inte vara möjligt om det inte var för Kassad och med det sagt kan jag inte vänta på att börja prata svenska på servern igen".

Läs även

#1(Med 0 svar)
12 september 2024 kl 19:05
CelahiR
Eller hur! Alltid enklast med modersmål! Varmt välkommen hem!
#2(Med 0 svar)
12 september 2024 kl 19:23
vetten
Return of the king!
#3(Med 0 svar)
12 september 2024 kl 19:57
bjornkatt
Grymt kul! Kommer bli ännu roligare att följa Johnnys grind nu!
Du måste vara inloggad för att kommentera.