kassad: "Jag ville inte förlora hampus"

Nu ger kassad sina tankar om att hampus gått till Johnny Speeds.

Under gårdagen stod det klart att Hampus "hampus" Poser gått med i Johnny Speeds. Detta på lån från Bleed. När ryktena om hampus koppling till Johnny Speeds började cirkulera så skrev Aleksandar "kassad" Trifunović att hampus inte skulle någonstans. Några ord som han nu fick äta upp.

Den svenska stjärnan har nu gått med i Johnny Speeds men detta var inte något som Bleed-coachen ville. Han berättar att planen inte var att släppa hampus men att de hade en deal:

"Jag ville inte förlora Hampus och det var inte planen. Han och jag hade alltid en överenskommelse om att jag inte skulle stå i vägen för honom om ett helsvenskt projektet skulle bli av. Du kan vara mitt fan eller en hatare, men jag håller alltid mitt ord även om det innebär att göra något jag inte vill göra." skriver kassad på X.

Detta är inte första gången som hampus var nära på att lämna Bleed. Redan tidigare under året ryktades det om att Tundra villa göra ett svenskt lag. Detta skulle bestå av hampus, Tim "nawwk" Jonasson, Linus "nilo" Bergman, Nicolas "Plopski" Gonzalez, Isak "isak" Fahlén samt Richard "Xizt" Landström som coach.

Läs även

#1(Med 0 svar)
13 september 2024 kl 11:26
CelahiR
Jag fick stor respekt för honom pga detta enbart
#2(Med 0 svar)
13 september 2024 kl 16:47
Darcuz
Respekt för att låta Hampus välja vad han vill göra
Du måste vara inloggad för att kommentera.