draken: "Det är absolut fler orgor som har kommit nu med hampus"

Fler organisationer har visat intresse för Johnny Speeds.

Johnny Speeds är just nu det bäst rankade helsvenska laget. De har under hela året spelat utan en organisation och därmed inte haft löner. Nu har de plockat in Hampus "hampus" Poser på lån från Bleed. Detta säger draken har gjort att flera organisationer börjat intressera sig för laget:

"Jo, men det är absolut fler orgor som har kommit nu med hampus, men det är fortfarande så här att det är svårt. Och hampus har en buyout så vi måste lösa en organisation med en del pengar som kan köpa ut honom eller göra något typ av lån eller något sånt.

Det är lite svårare. Vi kostar ju mer nu med hampus än vad vi gjorde tidigare. Så ribban är nog högre nu, men vi måste ju hitta just en orga som är redo och kan satsa mycket pengar för hampus måste köpas ut och sen måste vi ha löner på det också."

Vad hampus buyout ligger på är inte känt. draken avslöjade dock under intervjun med Esportstudion att hampus kontrakt med Bleed sträcker sig över hela 2025. Om kontraktet skulle gå ut efter 2024 skulle det nog vara en betydligt mindre kostnad.

De har under året framförallt finansierat sig genom deras prispengar. Enligt Liquidpedia så estimeras detta till 54 608 dollar, motsvarande ungefär 555 000 svenska kronor. Detta ska delas på fem spelare samt coach och även så klart skattas.

Läs även

#1(Med 0 svar)
19 september 2024 kl 20:04
CelahiR
Så Hampus är ett tveeggat svärd. Dom blir mer intressanta och slagkraftiga men samtidigt blir dom mycket dyrare. Hoppas verkligen att dom blir signade för det här laget har högre potential än NiP.
Du måste vara inloggad för att kommentera.