Astralis kommer att spela med cadiaN i Fall Finals – väcker stor ilska

Den nya Astralis-spelaren kommer att göra premiär i Köpenhamn.

Astralis överraskade praktiskt taget hela CS-scenen när de under förra veckan plockade in Casper "cadiaN" Møller som ny IGL. Första turneringen kommer tillsammans blir Blast Premier Fall Finals. Men de flesta säger nu att detta bryter mot reglerna.

Rosterlock för turneringen var 4 september, två veckor innan cadiaN gick med i laget. I Blasts regelverk står det att sin roster ska vara skickad tre veckor innan turneringen startar. cadiaN var inte uppskriven men Astralis ska ha fått in spelaren till turneringen som en akut ersättare i laget på grund av en medicinsk nödsituation för en av lagets spelare.

Detta skulle då betyda att Alexander "br0" Bro, spelaren som får kliva åt sidan för cadiaN, har en medicinsk nödsituation. Spelares agent skriver dock på X att br0 är helt frisk. För att läsa mer om fallet så kan du göra det på HLTV.

Detta har väckt stor ilska hos många i CS-scenen. "Varför i helvete finns det regler om de bara gäller för vissa av lagen", skriver Austin "Cooper" Abadir. Detta är något som många andra också håller med om.

Läs även

#1(Med 0 svar)
23 september 2024 kl 16:10
CelahiR
Hahaha! Lite som att ta en tech bara för att använda som en extra TO xD astralis verkar vara bajs.
#2(Med 0 svar)
24 september 2024 kl 20:57
Darcuz
Ajajaj
Du måste vara inloggad för att kommentera.