De två unga talangerna MaiL09 och quix

Lilmix och Godsent inbjudna till Dust2 POWER Masters #2 – anmäl dig nu

Glöm inte att anmäla dig till turneringen.

Vi kan nu presentera de två inbjudna lagen och formatet till Dust2 POWER Masters #2. Turneringen som spelas på fredag kommer att avgöras i ett single elimination-format med semifinaler och final. De två inbjudna lagen får plats direkt i semifinalen dit även två lag kvalar in genom Dust2 POWER Open #2 som avgörs imorgon, torsdag 26 september.

De två lagen som blivit inbjudna är två lag som representerar gräsroten i Sverige. Först ut har vi Lilmix, organisationen som är stoppet mellan gräsroten och de professionella lag. De har tagit spelare som Alex "poiii" Nyholm Sundgren och Isak "isak" Fahlén från omklädningsrummet mot de stora arenorna.

Näst på tur är Godsent. Det unga laget har under det senaste året tagit Sverige med storm. Trots deras unga ålder har de lyckats ta sig långt i flera inhemska turneringar och siktar nu ännu högre.

ANMÄL DIG HÄR

Även du kan vara med och försöka bevisa dig mot Lilmix och Godsent. Turneringen har ett öppet kval, Dust2 POWER Open #2. Kvalet spelas imorgon, torsdag 26 september, och är helt öppet för alla svensklag.

Läs även

#1(Med 0 svar)
25 september 2024 kl 11:36
CelahiR
Grymt!!
#2(Med 0 svar)
25 september 2024 kl 16:11
L4rZ
Omg quix young talent🔥🐐
#3(Med 0 svar)
25 september 2024 kl 20:38
Darcuz
Två grymma unga talanger!
Du måste vara inloggad för att kommentera.