Media: Lekr0 kan tappa sin organisation

Den svenska spelaren kan komma att stå utan organisation.

Under september kom det ut uppgifter om att det franska laget 3DMAX har möjlighet att lämna organisationen innan RMR-turneringen startar. Detta då deras kontrakt går ut innan Majorkvalet sätter igång. Organisationen ska även ha stora skulder till spelarna.

Enligt den franska profilen Sébastien "KRL" Perez så har spelarna nu pratat med två organisationer, Twisted Minds och BC.Game. Skulle de välja att gå med i BC.Game skulle detta betyda att Jonas "Lekr0" Olofsson skulle tappa sin organisation.

Den svenska spelaren gick med i laget den 1 juli tillsammans med Joel "joel" Holmlund. Efter detta har joel blivit avstängd av antifusket Akros och laget har istället tagit in Simon "KWERTZZ" Horák. Laget lyckades inte kvala till den europeiska RMR-turneringen så att plocka in 3DMAX-femman skulle ge BC.Game en ny möjlighet att få stickers ingame.

KRL skriver att inget beslut är taget ännu men att det kommer att komma snart. Han säger även att de fortfarande kan skriva nytt kontrakt med 3DMAX om de visar upp att de kan betala spelarna.

Läs även

#1(Med 0 svar)
2 oktober 2024 kl 09:53
CelahiR
Det vore ju tragikomiskt om lekro blev utan organisation nu.
#2(Med 0 svar)
4 oktober 2024 kl 21:53
Darcuz
Vore synd
Du måste vara inloggad för att kommentera.