Flera stora CS-profiler bannade – utnyttjade XP-exploit

Folk får tradebanns i ett helt år.

Under förra veckan kom det en stor uppdatering till Counter-Strike 2. Fokuset i uppdateringen var på kosmetiska items. Detta i "The Armory". För att ta del av dessa items måste du köpa ett Armory Pass och sedan spela på officiella servrar för att få stjärnor. Detta fungerar på samma sätt som att grinda XP.

Vi har redan fått se flera olika sätt som spelare har fått detta att gå snabbare. Den första grejen var att spelare spelade casual på Dust2 och kastade granater i mitten så att rundorna skulle ta slut så snabbt som möjligt. Efter en patch av Valve har spelare nu istället börjat springa till lillmörk med SMG:s.

Profiler bannade efter större exploit

En större exploit var det som nu har lett till flera avstängningar. I denna exploit gjordes speciella deathmatch-servrar där det var team deathmatch istälelt för Free-for-all. Detta gjorde att spelare kunde få hela 60(!) stjärnor på bara 30 minuter.

Enligt vår systersajt Dust2.in så var dessa servrar endast tillgängliga för spelare som blev inbjudna. Däribland fanns det flera stora CS-profiler.

Nu har flera av dessa profiler blivit tradebannade i ett år. Detta innebär att de inte kan sälja eller köpa föremål på ett helt år. De kan fortfarande ta emot skins av andra. Många av dessa profiler fokuserar också just på skins. Bland dessa ser vi kreatiörer som Arrow, duwap, FURIOUSSS och aqua.

Läs även

#1(Med 0 svar)
9 oktober 2024 kl 11:24
CelahiR
Rätt åt dom
#2(Med 0 svar)
9 oktober 2024 kl 13:37
ragekulaN
När man fuskar ska man få bann.
#3(Med 0 svar)
9 oktober 2024 kl 14:18
Swedish_Remixer
dom fuskajj
#4(Med 0 svar)
11 oktober 2024 kl 04:27
Darcuz
Haha oj!
Du måste vara inloggad för att kommentera.