Johan "Hype" Engblom

AWP-talangen gör comeback – hype söker lag

Efter en länge paus vill hype börja spela igen.

Den tidigare 00prospect spelaren Johan "hype" Engblom vill komma tillbaka och tävla igen, efter att varit borta från scenen längre period. Han blev värvad av Godsent i slutet av augusti förra året och spelade för laget i bara några få månader innan han blev bänkad. I en tweet efter bänkningen förklarade han att han skulle ta en paus från CS.

Men nu är han tillbaka och är villig att spela igen. I en inlägg på X/twitter skriver hype:
"Dags för comeback! Efter ett långt uppehåll är jag exalterad och motiverad att börja spela igen. Jag vill fortfarande spela AWP och kan IGLa om det behövs. "

Innan han gick till Godsent spelade han för 00prospect och Lilmix. Under hans karriär som spelare har han vunnit European Pro League säsong 7, Svenska Elitserien två gånger och Fragleague säsong 8. Han spelade även med mixen AURA som kvalade till RMR-turneringen Intel Extreme Masters Season XVI - Fall: Europe under 2021.

Läs även

#1(Med 0 svar)
12 oktober 2024 kl 15:01
CelahiR
Varmt välkommen tillbaka!
#2(Med 0 svar)
13 oktober 2024 kl 07:40
Darcuz
Välkommen tillbaka! Hype sågs som en av Sveriges bästa awper under tiden i 00prospects. Med tanke på hur många bra spelare vi har som är free agents så hoppas jag det bildas ett liknande projekt som JS :)
Du måste vara inloggad för att kommentera.