KRIMZ och blameF

blameF om KRIMZ: "Han spelar bra hela tiden"

Inför RES Regional Champions 2024 blev blameF intervjuad av HLTV.

Under tisdagen publicerades en intervju av HLTV där Fnatic-spelaren Benjamin "blameF" Bremer blir intervjuad. Där fick han diverse frågor om hans karriär, om kommande LAN-turneringen RES Regional Champions 2024 och om framtiden. Under intervjun fick han ett par frågor om sina svenska lagkamrater.

En av frågorna han han fick under intervju handlade om vad han tyckte om sin nya lagkamrat Tim "nawwk" Jonasson.

"Jag gillar att spela med nawwk. Han är en väldigt chill kille och han skjuter hårt också, och han är lätt att spela med eftersom han säger vad han tänker på."

Han förklarar att han är nöjd med att få spela med nawwk men han tycker det är tråkigt att han inte längre kan spela med afro som nawwk bytte ut när han gick med i laget. Han säger även i intervjun att de har hunnit träna med nawwk och att han hoppas på att de ska bli som en nystart inför turneringen RES Regional Champions 2024.

Sista frågan under Intervjun var om vad han tyckte om Freddy "KRIMZ" Johansson och vilka erfarenheter han har haft av honom.

"Han är verkligen fantastisk att spela med eftersom han är det där solida ankaret i laget som kan allt. Han kräver inget av någon i spelet för att spela bra, han spelar bra hela tiden och han ber inte om hundratals flashbangs eller strats runt sig."

Han fortsätter att prata om att KRIMZ är en väldigt självständig spelare vilket gör att han är en mycket värdefull del i laget.

Det är väldigt värdefullt att ha några av dem i laget också eftersom jag tror att många lag har människor i laget som kräver många saker, men han är en av de killarna som får ett lag att fungera eftersom han är motsatsen."

Han avsluta med att säga att KRIMZ är en fantastiskt lagkamrat och att han är väldigt nöjd över att få spela med honom.

Länk till Intervjun.

Läs även

#1(Med 2 svar)
16 oktober 2024 kl 09:57
CelahiR
Läste jag inte här om dagen att han känner att det är han själv som måste ta Fnc till T1 igen? Inte särskilt mycket lagspel i honom som det verkar :p
#2(Med 1 svar)
16 oktober 2024 kl 11:03
matte90
samma intervju.
#3(Med 0 svar)
16 oktober 2024 kl 12:08
CelahiR
Aah right tack!
#4(Med 0 svar)
17 oktober 2024 kl 08:23
Darcuz
Krimz <3
Du måste vara inloggad för att kommentera.