headtr1ck: "Jag har mycket mer självförtroende här"

Den ukrainska spelaren känner sig mer självsäker i B8.

Under gårdagen startade grupp A i Elisa Masters Espoo. Där fick vi se Ninjas In Pyjamas förlora två raka matcher. Först mot B8 och senare mot JANO. De är därmed utslagna ur turneringen på sistaplats. De förlorade mot två tidigare AWP-spelare, Danyyl "headtr1ck" Valitov och Aleksi "allu" Jalli.

Efter vinsten mot NIP så ställdes B8 mot The MongolZ. Det var en rätt så bekväm vinst för mongolerna, 13-3 och 13-8. Efter matchen pratade HLTV med headtr1ck.

Den ukrainska AWP-spelaren berättar att han inför matchen råkade gå med i Ninjas In Pyjamas TeamSpeak-kanal, något som admininen skrattade åt. Han berättar också att han kände att han i slutet av NIP och när han blev bänkad inte hade så mycket självförtroende:

"Efter NIP var det en riktigt tuff period för oss, som för mig och för k0nfig, människor som var med i den gamla linan eftersom vi vid den tiden blev kickade, det såg illa ut ur andra lags perspektiv eftersom vi förlorade 0-3 på RMR, ingen hade en bra individuell nivå, och när det gäller det var det svårt att hitta självförtroendet att visa sig som ett lag och som en individ."

headtr1ck säger dock att han har fått mer självförtroende nu i B8. Han säger att han mådde dåligt efter han blev bänkad eftersom det var första gången det hade hänt honom. Men efter att han hade vilat upp sig så fick han suget tillbaka och prestationer i onlinematcher gjorde att han fick självförtroendet tillbaka.

"Jag är glad över att jag lyckades hitta ett nytt hem. Jag har mycket mer självförtroende här och jag känner att alla lagkamrater och tränare respekterar mig. Det är väldigt viktigt för mig och jag upplever att alla tar kritik på ett bra sätt."

Läs även

#1(Med 0 svar)
17 oktober 2024 kl 12:12
CelahiR
Hemligheten bakom pressen i NiP.
Du måste vara inloggad för att kommentera.